Årsmöte för 2019

15 MAR 2020 19:58
Framgångsrik jubileumssäsong...
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 19:58

Klubben höll under söndagen sitt årsmöte under ledning av ordföranden Lars Rydberg. Det blev en framgångsrik jubileumssäsong för klubben som fyllde 70 år. Klubben stod som värd för OTSM som hade fler deltagare än på flera år. Tävlingen blev en succe för klubben både som arrangör och sportsligt. Guld till Peter Eriksson (OB) och 3-m laget samt brons till Michael Karlsson (HV).

Jonathan Rydberg vann guldet vid inomhus SM samt fina placeringar på ute SM. Johan och Jonathan Rydberg har också representerat Sverige vid JEM.

I div. 1 Södra slutade Olofström tvåa men efter att Sundsvall hoppat av sin elitserieplats så får Olofström chansen i elitserien 2020.

Det blev lite ändringar i styrelse och funktionärer. Michael Karlsson blev v. sekr.  Toni Nilsson suppl. styrelsen.

Sportkommittén (UK) Tom Karlsson Forsberg och Marcus Carlsson. Ungdomskommittén Fredrik Tagesson, Marcus Carlsson, Alexander Malina och Johan Rydberg. Anläggningskommittén Lars Rydberg, Michael Karlsson och Gert Svensson. Kioskkommittén Kristina Karlsson, Tom Karlsson Forsberg och Lars Rydberg. Presskontakt Kristina Karlsson. Valberedning Toni Nilsson, Jonathan Rydberg och Kristina Karlsson

Det utdelades priser för KM och tabellstegar. Årets klubbmästare blev Peter Eriksson och tabellstegarna vanns av Fredrik Wallin (veckotävlingar) och Peter Eriksson (nationella).

Klubben ser fram emot ett spännande 2020 med elitserien på plats i Olofström.

Styrelsen 2020

Ordförande Lars Ryberg