Svenska BGF

WAGM 2022 närmar sig med stormsteg och det är otroligt roligt att få se landslaget återigen på mästerskap. Truppen som åker till WAGM kommer att representerar alla kategorier, vilket ger extra möjlighet till guldglans.

Bangolf för alla

(2022-05-16 15:13)
Nu startar vi Nätverk för de som vill arbeta med Bangolf för alla

Nu kan alla klubbar som har eller vill starta  Barn-och ungdomsverksamhet söka ekonomiskt stöd.

Bangolfen är tillbaka på SM-veckan! I månadsskiftet juni-juli arrangeras årets sommarupplaga i Linköping.

DIVISION 1 NORRA

(2022-05-13 15:39)
Föregående helg, 7-8 maj, spelades även seriespel för Division 1 Norra.

Efter att sportchefen Magnus Lampert svarat nej på en förfrågan att anmäla klubbspelare till WAGM vart det stora skriverier på sociala medier. Förbundsstyrelsen beslutade därför att sammankalla till ett extra möte för att ta beslut i ärendet.

ELITSERIEN ÄR IGÅNG

(2022-05-11 22:30)
Första helgen i maj drog seriespelet igång runt om i Sverige och för Elitserien så var det Olofströms filtanläggning som utgjorde spelplats.

Med Gunnar Bengtsson i spetsen åker tre landslagsspelare till Finland för att reka och spela FiAGM.

DIVISION 1 SÖDRA

(2022-05-10 23:15)
Första omgången av seriespelet 2022 spelades på Hagas fina MOS-anläggning. Många spännande matcher och låga resultat blev det och de bästa lagvarven gick Askim (129) och Malmö (130).

INBJUDAN TILL OLDTIMERS SM

(2022-05-06 13:56)
Nu ligger inbjudan till OLDTIMERS SM ute.

Gullbergsbro stod som värd när den tredje deltävlingen spelades, vilken lockade 38 deltagare. Hemmadominansen var tydlig - hela 27 spelare kom ifrån Göteborgsområdet.

Under årsmöteshelgen presenterades Årets ungdomsledare för 2021 - Jacob Lindström, Umeå BGK

Anmälan till ungdomslägret i Hofors förlängs till 1 maj. I nyheten ser ni inbjudan, så in och anmäl er nu!

Den första tävlingen i City Golf Tour har spelats i Askims regi på de svårspelade och spikfattiga banorna i Slottskogen/Göteborg.

U23 Nations Cup spelas i Murnau som ligger i södra Tyskland den 4-5 juni, mästerskapet spelas på EB och Betong. Sverige ställer upp med två lag med fyra spelare i varje.

E-post: bangolf@oktv.se

REN VINNARE