Foto: Gert Svensson

18 MAR 2018 18:46
SM medaljörer 2017: Johan Rydberg, Fredrik Wallin och Jonathan Rydberg
  • Skapad: 18 MAR 2018 18:46

Klubben höll under söndagen sitt årsmöte under ledning av ordföranden Lars Rydberg. Klubben kan se tillbaka på ett bra år där det blev fyra medlajer vid SM tävlingar. Jonathan Rydberg tog guld och brons vid USM och brons medaljer till Johan Rydberg (HJ) och Fredrik Wallin (OB) vid SM inomhus. Det är tre spelare som representerat Sverige under året Johan Rydberg, Tom Karlsson Forsberg och Inger Eriksson.

Det blev många omval men några nya blev det. Fredrik Wallin ny styrelse ledamot samt UK och Tom Karlsson Forsberg blev v. sekr. Johan Rydberg väljs in i ungdomskommitten. Stefan Eriksson valdes in som revisor efter en trotjänare i klubben Lennart Håkansson. Lennart var först kassör 6 år och sedan 45 år som revisor. Tyvärr var Lennart inte närvarande vid årsmötet.

Tack Lennart för din insats!

Fredrik Wallin tar emot klubbens standar för sin SM medalj av Lars Rydberg, (foto Peter Palmqvist)

Det utdelades priser för KM och tabellstegar. Årets klubbmästare blev Fredrik Wallin och tabellstegarna vanns av Tom Karlsson Forsberg (veckotävlingar) och Johan Rydberg (nationella).

Mötet avslutades som tradition med god smörgåstårta som Kristina Karlsson fixat till.

Vi önskar klubben och dess spelare ett bra 2018!

Styrelsen 2018

Ordförande Lars Ryberg
Sekreterare Gert Svensson
Kassör Peter Palmqvist
v. ordf Raimo Hagelberg
v. sekr Tom Karlsson Forsberg
Suppl.                     Michael Karlsson
  Fredrik Wallin nyval

Revisorer                Marie Nilsson
  Stefan Eriksson nyval

Ungdomskommitté  Fredrik Tagesson   (ansvarig)
  Tom Karlsson Forsberg
  Marcus Carlsson
  Johan Rydberg nyval
UK Fredrik Wallin nyval
Valberedning Fredrik Tagesson
  Marcus Carlsson
  Toni Nilsson

Efter årsmötet höll UK Fredrik Wallin ett spelarmöte inför säsongen. Det kommer även att bli en kick off dag den 14 april för serielagen.