Foto: Agneta Harrysson

Oldtimers SM invigt

09 JUL 2019 22:22
Leif Nilsson Svenska BGF:s ordförande var en av talarna vid invigningen...
  • Uppdaterad: 09 JUL 2019 22:22

Olofströms ordf. Lars Rydberg hälsade välkommen till Olofström och årets SM och överlämnade ordet Olofströms fritidschef Lorri Mortensen Mates som hälsade alla välkomna och tyckte det var roligt att se så många på plats.Hon skulle bära med sig paraplyet i veckan för då brukar det inte regna. Hon önskade alla lycka till och förklarade tävlingen invigd.

Leif Nilsson var glad att antalet deltagare stiger både ind. och i lagtävlingarna, Senast Olofström stod som SM arrangör var 2012 när EB banorna fanns kvar i Bowlinghallen. Klubben firar i år 70 år men har inte lyckats hitta exakt datum när det hände. Olofström har fostrat en del landslagsspelare under åren och senast i raden är bröderna Rydberg. Leif avslutade att på klubbens vägnar inbjuda till lite förtäring.

Lars Rydberg

Lorri Mortensen Mates

Imorgon börjar tävlingarna och i helgen får vi reda på vilka som kan titulera sig svenska mästare.