Lagmedaljer vid OTEM och JVM

2018-08-09 23:30
Lagguld vid Oldtimers EM till Fredrik Wallin och de båda coacherna Marcus Carlsson och Tom Karlsson Forsberg.
  • Uppdaterad: 2018-08-09 23:42

Det blev guld för Sverige i lagtävlingen i Oldtimers EM i Portugal. Sverige var 33 slag före Tyskland och trea var Tjeckien. Klubben var representerad av Fredrik Wallin som spelare och tå coacher Marcus Carlsson och Tom Karlsson Forsberg. Det går bra för Fredrik även individuellt då han ligger trea efter 8 serier. Det är ett slag upp till ledningen. Stefan Viberg Sverige och Roman Kobisch Tyskland har 225 slag ett före Fredrik på 226. Det är 4 serier kvar imorgon innan slagtävlingen är avgjord.

Damlaget slutade tvåa efter Tyskland, det skilde 6 slag och trea var Österrike långt efter. Ind. är Linda Lundberg Sverige i ledningen tillsammans med Alice Kobisch Tyskland.

Junior VM spelas i Cheb i Tjeckien och även här är det framgångar för klubben. Johan Rydberg ingår i Sveriges lag som slutade tvåa i lagtävlingen. Tyskland vann 39 slag före Sverige med  Schweiz som trea. Det blev silver även för Sveriges tjejer. Här vann Tjeckien och Tyskland trea.

Ind. ligger Johan på 13:e plats efter 8 serier med 204 slag. Det är trippel Tyskland i topp och leder gör  Silvio Krauss klart på 190 slag. Bäste svensk Elias Zachariassen på 6:e plats med 200 slag. Det är mycket jämnt efter ledaren.

Ibland tjejerna är det dubbelt Tjeckien i topp på 199 slag och Jennifer Göransson trea med 208 slag.