Nyheter från DF

Med anledning av alla diskussioner kring Blekinge Health Arena under december vill vi tydliggöra att verksamheten rullar på med oförändrad styrka (minst) fram till sommaren. All vår personal finns beredda för er i föreningslivet.

Välkomna till mötesplatsen #Inkluderandeidrott i Karlskrona 29-30 mars, med fokus på allas rätt att vara med i idrotten. Här får er förening inspiration, nätverkande och tid för eget arbete!

Här kan du se vilka som är slutnominerade i de olika priskategorierna till Idrottsgalan 2019.

Skatteverket arrangerar tillsammans med distriktsidrottsförbunden två kostnadsfria webbseminarier den 17/1 och 7/2. Seminarierna berör viktiga nyheter 2019 för idrottsföreningar som är arbetsgivare och kring lämning av kontrolluppgift.

Varmt välkomna till den årliga informationskvällen kring skatter och försäkringar, på Ronneby Brunn 4 februari kl 17.30-20.30.

Årsmöte 24 april

(2018-12-20 10:00)
Blekinge Idrottsförbunds årsmöte hålls tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma onsdagen den 24 april 2019.

Under helgerna är det begränsade öppettider på Blekinge Health Arena.

Under måndagen kallade Blekinge Idrottsförbund till pressträff för att berätta om den osäkra framtiden för Blekinge Health Arena.

Efter genomgången utbildning och certifiering kan Idrottsservice i Blekinge nu även erbjuda röjsågstjänster.

Under den gångna helgen samlades alla beslutsfattare inom den svenska idrottsrörelsen på Blekinge Convention Center i Ronneby för Riksidrottsforum.

Vilka ledare, aktiva, föreningar och evenemang tycker du gör betydelsebärande insatser för den blekingska idrottsrörelsen? Nu kan du nominera till Idrottsgalan 2019!

I samband med Riksidrottsforum bjöd vi in deltagarna till ett studiebesök på Blekinge Health Arena med samtal om hur BHA kan vara en arena för tester, träning och läger.

Under onsdagen och torsdagen hade vi besök från sex idrottsdistrikt för att lära av vårt arbete med projektet ”Hälsa för alla”.

Fredagen den 1 februari är det dags att hylla idrotten i Blekinge under Idrottsgalan i Blekinge. Anmälan öppnar 2/11!

Idrottsservice i Blekinge erbjuder anläggningsservice där ni som förening väljer hur många timmar i veckan ni behöver hjälp. Arbetsledare från Blekinge Idrottsförbund koordinerar, lägger schema och stöttar upp

E-post: bangolf@oktv.se